25 Ekim 2013 Cuma

Hepimiz güneşi bekliyoruz :)

Kanal D'nin "Güneşi Beklerken" dizisini mutlaka izlemişsinizdir, en kötü ihtimalle adını duymuşsunuzdur. Çünkü 7'den 77'ye bütün hanımlar güneşi bekliyoruz bu ara :)

Emre Kınay, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide 4 gencin hikayesi anlatılıyor. Başrolde 16 yaşında, annesiyle birlikte küçük bir sahil kasabasından İstanbul'a gelen cici ama asi bir kız var. Aynı okulda Zeynep'in hoşlandığı Barış isimli, iyilik timsali bir genç var (Ki şu anda Zeynep ile birlikteler). Her ne kadar tezat görünseler de; okulun sahibinin oğlu "kötü çocuk" Kerem, Barış'ın en yakın arkadaşı... Ve bir de şu anda Kerem ile çıkan, okulun spor hocasının kızı Melis var.

Güneşi Beklerken dizisinin 4 genci işte karşınızda!

Kerem Bürsin (Kerem) ve İsmail Ege Şaşmaz (Barış)
Yağmur Tanrıversin (Melis) ve Hande Doğandemir (Zeynep)

Bu dizi neden mi çok tutuldu? Cevabı basit: Samimi bir hikaye, herkes kendinden bir şey buluyor, çok iyi oyuncular var... Hmmm şey, var olmasına var da ben şu an tamamen boş konuşuyorum. Açık konuşalım; herkes bu diziyi "Kerem" için izliyor. Elbette saydığım şeyler doğru, yalan değil. Ancak Kerem Bürsin faktörü tartışılmaz...


O halde Kerem Bürsin'i biraz daha yakından tanıyalım, ne dersiniz? Kerem Bürsin, 1987 doğumlu, başarılı bir aktör... 2002'de (o zamanlar 15 yaşında oluyor kendisi) Amerika'ya yerleşmiş. Teksas'ta büyümüş ve sonra üniversite eğitimini Boston Emerson College'de tamamlamış. Eğitimini tamamladıktan sonra da Los Angeles'a taşınıp orada Oscar'lı yapımcı Roger Corman tarafından keşfedilmiş. Sonra Roger Corman'nın Sharktopus ve Ghost of the Imperial Palace filmlerinde oynamış. Yani Hollywood tozu da yutmuş :)

Kerem, Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi almış. Sonra Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başlamış. Binicilik, yüzme, Amerikan futbolu ve ağırlık eğitimi almış. Basketbol, tenis ve lakros da biliyor. Muhteşem İngilizce'si ve tatlı Türkçe aksanı da cabası... Eee daha ne olsun :)

Güneşi Beklerken'e geri dönersek, şu da var aslında. Zeynep ve Kerem birbirine çok yakışıyor, çok tatlılar. Hande Demirdoğan'ın hoş ve sempatik tarzıyla canlandırdığı Zeynep karakteri, asi çocuk Kerem karakteriyle çok yakışıyor. Dizinin takipçileri onlara çok güzel bir takma isim de bulmuş: ZeyKer :) Ne kadar tatlı olduklarını görmek isterseniz şu videolara bir bakın derim:

13. bölüm - Zeynep ve Kerem dans ediyor: http://www.youtube.com/watch?v=gPstgqI50Is
15. bölüm - Zeynep ve Kerem birlikte pasta yapıyor: http://www.youtube.com/watch?v=hFLXBW4TT38
Zeynep ve Kerem'in didişmeleri ve mimikleri: http://www.youtube.com/watch?v=TFWJamL5utg
Haa bi de çok konuşulan öpüşme sahnesi var tabii: http://www.youtube.com/watch?v=8EK_MuCd0EE


İşte böyle... Sanıyorum yazımı burada sonlandırmalıyım (ki daha Kerem hakkında uzuunnnn uzun yazabilirim) ve sanıyorum şu ana kadarki en uzun yazım oldu halihazırda. Kısacası; eğer henüz Güneşi Beklerken dizisinin tutkunlarından biri değilseniz mutlaka ama mutlaka izleyin! Her Pazar saat 20.00'de Kanal D'de...

Güneşi Beklerken tutkunlarına sevgiler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder