10 Temmuz 2013 Çarşamba

Kiraz saplı çay ile zayıflama

Hepimiz biliriz; kiraz sapının ödem attırıcı ve idrar söktürücü özelliği vardır. Anneanne ya da babaannelerimiz kiraz saplarını kurutur, kaynatır, çay olarak içirirdi.

Kiraz sapı vücuttaki fazla suyun atılmasını sağlıyor ve dolaylı olarak da zayıflamaya yardımcı oluyor. Bunu da neredeyse tüm kadınlar bilir; özellikle diyetle haşır neşir olanlar :)

Kiraz ve kiraz sapı, hem birçok hastalığı önlüyor, hem de zayıflamaya yardımcı oluyor. Bunu Hürriyet Aile'nin haberinde de okuyabilirsiniz. Bugün size bahsetmek istediğim konu ise Doğadan Form Kiraz Saplı Çay...

Doğadan markasını hepimiz tanıyoruz. Çay konusunda Türkiye'nin önde gelen markalarından... Ama benim asıl ilgimi çeken Doğadan Form Kiraz Saplı Çay ürünü. Bu çayla birkaç ay önce tanıştım, sayısız diyetlerimden birinde :) 20 poşetlik paketlerde sunuluyor, birçok markette bulabiliyorsunuz. Tadı güzel, içmesi zor değil ve gerçekten de vücudunuzdan ödemin atıldığını hissediyorsunuz.
Üstelik bu çayın karışık, kayısılı, limonlu, mısır püsküllü ve elma kromlu seçenekleri de var ama yazıdan da anlayabileceğiniz gibi benim favorim kiraz saplı olan... Bende işe yarıyor, siz de bir deneyin bence.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder