25 Temmuz 2013 Perşembe

Kulaklarınızın pasını silin!

Bugün size yine müzikle ilgili bir öneride bulunacağım. Kulaklarınızın pasını silecek, berrak sesli, parlak bir müzisyenden bahsedeceğim. Hazır mısınız? :)

Michael Buble (Yani şu yandaki fotoğrafta gördüğünüz genç adam), başrollerinde Debra Messing ve Dermot Mulroney'nin oynadığı "Wedding Date" isimli romantik komedi film sayesinde tanıdığım müthiş bir müzisyen... Aslında ona sadece müzisyen demek yeterli olmaz, kendisi aynı zamanda bir aktör de... Wedding Date filmindeki dans sahnelerinden birinde, hepimizin bildiği "Sway" isimli klasik şarkıyı seslendiriyordu. Öyle çok etkilendim ki o duru sesinden! Hemen kimdir diye internete girip araştırdım.

Michael Buble 1975 Kanada doğumlu. Dedesinden kalan jazz albümlerini dinleyerek büyümüş. Müzik kariyeri ise bir düğünde şarkı söyleyerek başlamış. Bu düğünde Grammy ödüllü bir prodüktörle tanışmış ve ilk albümünü çıkarmış. "Aynı zamanda aktör" demiştim ya, oyunculuğa da 2000'de başlamış ve Duets, Totally Blonde, The Snow Walker, Kath and Kim gibi filmlerde rol almış.

Michael Buble'ın YouTube kanalına ulaşmak için burayı tık tık tık... Favori şarkımı merak ediyorsanız da burayı tık tık tık... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder