20 Temmuz 2013 Cumartesi

Grey's Anatomy başlasın artık!

2005'ten bu yana hayatımda olan, vazgeçemediğim, bırakamadığım, çok sevdiğim bir diziden bahsedeceğim bugün size. İsmi: Grey's Anatomy.

Amerika'nın Washington eyaletindeki Seattle Grace Hastanesi'nde geçen bu dizi; cerrahların ilginç, heyecanlı ve hareketli hayatlarını anlatıyor. Dizi Gray’s Anatomy isimli medikal kitaptan ilham alınarak çekilmeye başlanmış. En son 9. sezonu da bitirdik ve 10. sezonu merakla bekliyoruz :) Muhtemelen Eylül'de başlayacak.

Dizinin hikayesi zaten heyecanlı ama bu kadar başarılı olmasının en önemli sebeplerinden biri de birçok ünlü oyuncunun yer alması... Ellen Pompeo (Dr. Meredith Grey rolü), Patrick Dempsey (Dr. Derek Shepard rolü), Sandra Oh (Dr. Cristina Yang rolü), Justin Chambers (Dr. Alex Karev rolü), Chandra Wilson (Dr. Miranda Bailey rolü), James Pickens, Jr. (Dr. Richard Webber rolü), Sara Ramirez (Dr. Callie Torres rolü), Eric Dane (Dr. Mark Sloan rolü), Catherine Heigl (Dr. Izzie Stevens rolü), Jeffrey Dean Morgan (Danny Duquette rolü), Jesse Williams (Dr. Jackson Avery rolü), Chyler Leigh (Dr. Lexie Grey rolü) ve daha birçokları... Kimileri dizide yok artık ama Grey's Anatomy yolundan geçtikleri için saymak istedim :)


Eylül'e daha vakit var. 1. sezondan itibaren izlemeye başlayabilirsiniz. Ben bile tekrar tekrar izliyorum :) Umarım beğenirsiniz... Son olarak tek söylemek istediğim: "Grey's Anatomy başlasın artık!" :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder