27 Temmuz 2013 Cumartesi

Bir romantik komedi serisi daha...

Yeni bir romantik komedi kitap serisiyle karşınızdayım :) Bugün size önereceğim yazar Lindsey Kelk. Serisinin adı ise "I Heart"...

Lindsey Kelk'in adını daha önce duymamış olabilirsiniz ama hiçbir şey için geç değildir. Buyrun bakalım :)

Lindsey Kelk, New York'ta yaşayan İngiliz bir yazar ve çocuk kitapları editörü. Yazdığı romantik komedi kitapların yanı sıra Marie Claire UK'de bir köşe yazıyor. Güzellik konusunda bir blogu da var.

"I Heart" serisi, Lindsey'in şu ana kadar 5 kitap yazdığı çok keyifli bir kitap serisi. Hikayeden kısaca bahsedeyim size. Kahramanımızın adı Angela Clarke!

Angela Clarke, New York'a aşık İngiliz bir blog yazarı... Sevgilisi kendisini aldatınca ani bir kararla İngiltere'den Amerika'ya (New York'a) uçuyor ve macerası bir anda başlayıveriyor! Bu macera sırasıyla Hollywood, Paris, Vegas ve Londra'da devam ediyor. 


Bugün Cumartesi... Hemen bir kitapevine gidip kitapları inceleyebilirsiniz. Ben kitapları İngilizce okumayı tercih ettiğim için orijinal dilde alıyorum. Siz Türkçe ya da benim gibi İngilizce de bulabilirsiniz.

Yazıyı bitirmeden son bir bilgi vereceğim: Yakında "I Heart" serisinden olmayan ama bence en az onun kadar başarılı olacak bir kitabı çıkıyor Lindsey'in. Kitabın adı About A Girl...

İnternetten araştırdığım kadarıyla bu sefer ana karakterin adı Tess Brookes. Çok planlı, programlı olan bu kızcağız ama işte hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyor tabii... Bir gün kazara ev arkadaşı Vanessa'nın telefonuna cevap veriyor. "Tess olmak iyi gitmiyor, bir de Vanessa olmayı deneyeyim" diyor ve Vanessa'ya teklif edilen fotoğraf ödevi için Hawaii'ye gidiyor. Ve işte macera başlıyor... Kitabı gerçekten de merakla bekliyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder