5 Temmuz 2013 Cuma

Hem kafe, hem Pony Club!

Eğer doğayı ve yeşili seven, açık havada kahvaltı etmekten mutluluk duyan, huzurlu bir ortam arayan, keyfine düşkün biriyseniz; bu mekan önerisini okuyun derim... Bugün size Giardino Cappucino isimli bir kafeden bahsedeceğim. Aslında sadece "kafe" demek yeterli değil; orası hem bir kafe hem de bir Pony Club...
Cappucino Cafe, Çekmeköy, İstanbul
Çekmeköy'de Çavuşbaşı Yolu Caddesi üzerinde bulunan Cappucino Cafe, ilk olarak 2 yıl önce Farnsworth House olarak adlandırılan Amerikan göl evi modelinden ilham alınarak tasarlanmış. Anlaşılan o ki gerçekten de doğayla iç içe bir mekan olsun istemiş sahipleri... Bir süre sonra, yanlarındaki 4 dönüm bahçeyi de ilave etmişler ve Pony Club olarak hizmet vermeye başlamışlar. Bence çok da iyi olmuş çünkü -eski halini bilmiyorum ama- Pony Club katılınca mekana bambaşka bir hava gelmiş.

Bizim minik binici
Şeker isimli atın üstünde...
Ben bu keyifli mekanı, yeğenimin 4. yaş doğum günü sayesinde tanıdım. Kendisi Cappucino Cafe'nin müdavimidir ve at binmeye sürekli oraya gider :) Atlar bizim minik biniciyi görünce neredeyse tanıyacaklar :)

Kafenin içi gerçekten de çok şık ama doğrusunu söylemek gerekirse içeride hiç oturmadım, sürekli bahçedeydik. Çünkü o bahçeyi görünce -içerisi ne kadar şık olursa olsun- içeri girmek istemiyorsunuz :)

Yaklaşık 40 kişilik bir gruptuk. Bize özel bir köşe ayırdılar. Sofra düzeni ve servis gerçekten çok profesyoneldi. Kahvaltı tabaklarımız ve tüm ikramlar da çok lezzetliydi. Biz büyükler sohbet ederken, doğum gününe katılan akraba ve arkadaşlarımızın çocukları at bindiler, at üstünde fotoğraf çektirdiler ve çok eğlendiler. Orta alandaki çimenlikte bulunan park da gayet iyi oyalanmalarını sağladı. Hatta parti bittiğinde kimse gitmek istemedi :)

Kısacası; keyifli, mutlu, ikramlı, bol sohbetli bir doğum günün kutlaması oldu minik yeğenim için. Siz de çocuğunuza ya da yeğeninize doğum günü kutlaması düzenlemek istiyor ya da hafta sonu keyifli bir kahvaltı mekanı arıyorsanız, buraya da bir göz atın derim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder