2 Temmuz 2013 Salı

Sanal valiz hazırlama

Yaz geldi, çok şükür! Artık herkes tatil planları yapmaya başladı yavaş yavaş. Kimileri hızlı çıktı, tatile gidip döndü bile :)

Eğer siz de benim gibi henüz yaz tatiline çıkamamış ama şafak sayar gibi gün sayanlardansanız, tahmin ediyorum ufak ufak heyecan kıpırtıları başlamıştır içinizde...

Yanıma neler alsam? Valize bütün eşyalarım sığar mı? O yeşil gece ayakkabısını da götürsem mi? Eyvah, ya saç düzleştiricimi unutursam? İlaç çantasını da toparlamak lazım. Kırmızı sandaletlerim nerede? gibi sorular ve düşünceler uçuşuyor olmalı... Doğaldır, telaş etmeye gerek yok :) Her yaz tatile çıkılsa da, mutlaka bir şeyler unutulur, eksik kalır ya da valize konulur ama hiç kullanılmaz. Bu işin doğasında var...

Valizinize fazladan bir şeyler koyar ve sonra kullanmazsanız bilemem ama yanınızda götürmeniz gereken şeyleri unutmamak için iyi bir önerim var size: Valizim.com!


Tatil planları yaparken internette geziniyordum ve Valizim.com adresine rastladım. Bu site tatil için hazırlık önerileri, acil durum listesi gibi pratik bilgiler sunarken; "otomatik tatil listesi" diye bir imkan da veriyor. Burada tatilinizle ilgili birkaç soruyu cevaplayarak ihtiyacınız olabilecek eşyaların bir listesini çıkarabiliyorsunuz. Yanlarına tik attığınız eşyalarla finalize ettiğiniz listeyi e-posta adresinize de gönderebiliyorsunuz. Çok pratik ve yararlı değil mi sizce de?

Düşünenler iyi düşünmüş, tebrik ederiz :) Tatil hazırlıkları yaparken faydalı olması dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder