1 Temmuz 2013 Pazartesi

Makyaj konusunda ipuçları

Biz kızlar (yani çoğumuz) makyaj yapmayı severiz. Kimimiz çok, kimimiz az makyaj yaparız ama severiz. Bazılarımız kendi makyaj stilini oluşturur, belirli renkler kullanır, aynı stilden vazgeçmez. Bazılarımız için ise makyaj bir sanattır; inceliklerini, detaylarını, ipuçlarını öğrenmek lazımdır. Bu iki gruptan hangisinde olursanız olun, önereceğim siteyi beğeneceğinizden eminim. Önerim: Makeup Geek!


Makeup Geek, makyajın eğlenceli ve kolay bir uygulama olduğunu gösteren, keyifli bir internet sitesi... Sitenin yaratıcısı Marlena (nam-ı diğer Makeup Geek), sitede makyaj teknikleri, kolaylık sağlayan taktikler, ürün önerileri ve özel günlere yönelik makyak stilleri sunuyor.


Bu fikir aslında Marlena'nın makyaj uygulaması yaptığı videoları çekip YouTube'a yüklemesi ile başlamış. Videoları Makeup Geek YouTube kanalından izleyebilirsiniz. Videoların dili İngilizce ama eğer İngilizce bilmiyorsanız bile uygulamayı birebir görüp ipuçlarını alabilirsiniz. 

Aslında işin en güzel yanı şu: Her bütçeye uygun kozmetik ürünleri bir arada kullanıyor. Yayınladığı videolarda, o makyajı hangi ürünlerle yaptığını ayrıntılı olarak (marka ve ürün kodu vererek) anlatıyor. Pahalı ve ucuz ürün alternatifleri de sunuyor. Son olarak size Makeup Geek'in favorim olan videolarının linklerini de yazıyorum:

- Sevgililer Günü'nde herkes daha güzel görünmek ister. Marlena'nın geçen Sevgililer Günü için önerdiği pembe tonlarında makyaj için burayı tıklayın.

- Eyeliner, uygulaması en zor makyaj ürünlerinden biridir. Nasıl uygulanması gerektiğine dair ipuçlarını içeren videoyu izlemek için burayı tıklayın.

- Kırmızı ruj kullanımı iddialıdır, dikkat ister. Gündüz ve gece makyajında kırmızı ruj uygulaması görmek için burayı tıklayın.

- Makyaj fırçalarını temizlemek uzun iştir, bazen üşeniriz. Kolay ve en doğru fırça temizleme yöntemini görmek için burayı tıklayın.

Umarım makyaj meraklılarına faydalı olur :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder